Twaalf jaar later: Georgina Verbaan weer bloot in magazine

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur op reis, Verbaan naakt
Puur op reis, Verbaan naakt
Twaalf jaar na haar optreden in Playboy staat Georgina Verbaan opnieuw bloot in een magazine. Voor de eerste LINDA.man is ze door de knieën gegaan voor gasthoofdredacteur Waldemar Torenstra en heeft ze meegedaan aan een uitgebreide, weinig verhullende fotoshoot. Hierbij bestond de garderobe van de actrice (36) soms uitsluitend uit witte sokken, rode sportschoenen, een wit hemdje of een blauw petje.

,,Het is vrij bloot, maar niet te vergelijken met de shoot die ik in 2004 voor Playboy deed. Die was helemaal niet leuk'', bekent Verbaan tegenover Lindanieuws. ,,Er was geen goede sfeer, ik had nergens iets over te zeggen en ze deden allemaal heel moeilijk. Ik wilde graag nog eens zoiets doen, maar dan wél leuk en met de fotograaf en visagiste die ik wilde.'' En dat is twaalf jaar na dato kennelijk gelukt.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde