Voor de Amerikaanse Playboy is naakt weer normaal

1.0689655172414 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Playboy @Twitter, Playboy
Playboy @Twitter, Playboy

Een jaar zonder bloot is de makers van de Amerikaanse Playboy slecht bevallen. En dus staan er vanaf volgende maand, uiteraard naast interessante interviews, ook weer naakte vrouwen in het mannenblad. ,,Ik ben de eerste om toe te geven dat de wijze waarop het blad met naaktheid is omgegaan, niet van deze tijd was, maar naakt volledig bannen was verkeerd”, aldus creatief directeur Cooper Hefner van Playboy op Twitter.

 

Door de terugkeer van naakte vrouwen in de Amerikaanse versie van het tijdschrift eist het blad ‘zijn identiteit weer op’, concludeert de zoon van Playboy-oprichter Hugh Hefner. Zijn aankondiging werd op sociale media toegelicht met de hashtag #NakedIsNormal (Naakt is normaal). Die kreet staat ook op de cover van het eerstvolgende nummer (maart/april) in de VS. Daarin een interview met actrice Scarlett Johansson en onthullende foto’s van Elizabeth Elam (de Playmate van maart, die ook de cover siert) en Nina Daniele (Playmate april).

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde