Inge de Bruijn als Eva in blote datingshow

0.828125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

b_250_188_16777215_00_images_stories_naturisme_armonaleeg.jpgOud-zwemster Inge de Bruijn zonder kleren zien? Dat kan binnenkort, als de koningin van de Spelen van Sydney optreedt in het televisieprogramma Adam zkt. Eva Vips. Met nog vijf Bekende Nederlanders geeft de voormalige zwemster zich bloot op een tropisch eiland, om ‘gewone’ landgenoten te treffen voor een eventuele date.

De Bruijn doet met realityster Kasia Dolkowska, presentator/acteur Curt Fortin, B-Brave-zanger Cassius Verbond, musicalster Chaira Borderslee en Tony Wyczynski, beter bekend als dj Tony en Sterretje uit Oh Oh Cherso, mee aan de eerste jaargang van de datingshow van RTL5, waarin bekende persoonlijkheden aantreden. Dennis Weening is de presentator van het programma, waarvoor de kandidaten eind deze maand naar het eiland afreizen.

 
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde