Paris Jackson bloot op Instagram

1.2571428571429 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

b_250_165_16777215_00_images_stories_naturisme_parisjackson.jpgParis Jackson plaatst foto's van zichzelf op Instagram terwijl ze bloot in de tuin werkt. Ze schaamt zich niet voor haar lichaam en roept iedereen op om bloot en seks niet direct aan elkaar te koppelen. "Naakt zijn is onderdeel van wat ons menselijk maakt", schrijft Paris op haar account.

De dochter van de overleden Michael Jackson  zegt verder: ''Naakt zijn is onderdeel van wat ons menselijk maakt. Naturisme is terug naar de natuur, je gezonder en vrij kunnen voelen. Je lichaam is je tempel en daar moet je op een eerbiedige manier mee omgaan. Daarnaast is het onderdeel van het feminisme om jezelf te kunnen laten zien zoas je bent, of dat nu conservatief gekleed is, of in je blootje. Die keus moet je gewoon kunnen maken."

Volgens Paris Jackson zie je pas als je naakt bent hoe mooi lichamen zijn en dat het er niet toe doet of je sproeten, littekens, zwangerschapsstrepen of een kilootje meer of minder hebt. "Verschillen in rang of status doen er niet toe. Het gaat erom dat je elkaar ziet voor wie je bent. Dat gaat veel gemakkelijker in je blootje. En dat kan nooit slecht zijn."

Met haar verklaring moedigt de 19-jarige Jackson alle mensen aan om zich te uiten zoals ze dat zelf willen en op de manier waarop ze zich prettig voelen. "Vinden mijn volgers mijn naaktfoto's maar niks dan moeten ze maar afscheid nemen van mijn Instagram-account."

Een selfie van je bil

En 'blote' foto's zijn hot, zo blijkt. De nieuwste trend op Instagrams is het plaatsen van een belfie, een foto van je blote billen. Er is een speciaal profiel aangemaakt waarop de billenfoto's te zien zijn op allerlei plekken: in de sneeuw, op een strand, in het zand of waar foto's van blote billen maken dan ook maar kan.
Want wil je aan deze trend meedoen dan moet je natuurlijk wel even opletten waar je je broek naar beneden doet.

Reacties  
#1 jan 19-05-2017 12:16
liefhebber van naakt recreatie.
Citeer
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde