Blote Blue Cruises boeken met korting

0.71052631578947 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Naturistische cruise met Deniz Travel
Naturistische cruise met Deniz Travel
Deniz Travel, de reisorganisatie van de Nederlandse Amanda van Gameren, heeft voor volgend jaar drie nieuwe naturistische cruises opgezet in het zuiden van Europa. De langste is al in juni 2014: een tocht van 13 dagen langs de Griekse eilanden Simi, Rhodos, Alimia, Nisyros en Tilos. Wie het liefst bloot langs de Turkse kust vaart, kan in september kiezen uit twee routes van een week. Vroege boekers kunnen aantrekkelijke kortingen scoren!


Kust en baaien

Deniz Travel biedt van 13 tot en met 20 september de route Kemer-Fethiye aan. De heenvlucht is op de luchthaven van Antalya, de retourvlucht is vanaf Dalaman. Op die manier trek je langs een groot deel van de Turkse zuidwestkust.
Van 20 tot en met 27 september wordt gevaren van Fethiye naar Selimiye. Deze tocht is uitermate geschikt voor mensen die van de rust en pracht van de baaien langs de kust houden. Wie twee weken achtereen wil varen, kan beide tochten overigens tegen een aantrekkelijk tarief aan elkaar knopen.
Ook in 2014 verzorgt Deniz Travel een reis speciaal voor singles. Deze reis is bedoeld voor alleengaande naturisten die op vakantie willen met gelijkgestemden. Aan boord is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Kortingen voor vroege boekers!

Wie al weet dat hij of zij volgend jaar gaat meevaren met Deniz Travel, doet er goed aan vroeg te boeken. Wie voor 1 december 2013 boekt, krijgt 12 procent korting. Boeken voor 1 februari 2014 levert 8 procent korting op, boeken voor 1 april 2014 nog altijd 4 procent.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde