Italiaanse Sangro naturistisch in zomermaanden

1.3461538461538 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Sangro.jpgHet succesvolle experiment vorig jaar, waarin de Italiaanse textielcamping Sangro in augustus en september naturistisch was, wordt  in 2014 herhaald in de maanden juni en juli. Slaan ook deze maanden aan dan zijn de eigenaren van plan om in 2015 van juni tot en met september open te zijn voor bloot kamperen.

Camping Sangro ligt in de regio Abruzzo tussen de bossen en de kust, op 300 meter van zee. Je kunt er kamperen met je eigen kampeermiddel of een bungalow of mobilhome huren.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde