Handige naaktrecreatie app

3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

app
app
Via de nieuwe app van de NFN, belangenorganisatie voor naaktrecreatie en naturisme, vindt de blote recreant direct een geschikt strand, een goede camping of een mooie sauna in de omgeving. Uitgebreide locatie-informatie en een bijbehorende routebeschrijving maken het compleet. Deze NFN-naaktrecreatie-app is voor de 2 miljoen naaktrecreanten in ons land een primeur.

Met deze app speelt NFN in op de vraag van naaktrecreanten in Nederland die op een prettige manier naakt willen recreëren. Praktische en uitgebreide informatie is daarbij een grote hulp.
Naast haar functie als kennisplatform zet de belangenbehartiger NFN zich sterk in om de maatschappelijke acceptatie van naaktrecreatie en naturisme te verbeteren. Ook bevordert NFN de veiligheid, kwaliteit, toename en veelzijdigheid van naaktrecreatie.
De app is gratis en geschikt voor zowel Android als iOS.

Reacties  
#1 m.j.vd.braber 14-09-2014 16:28
We zijn benieuwd! We weten toch niet hoe de app is
Citeer
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Ook aanbevolen...

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde