Nieuwe datingshow zoekt blote singles

0.94736842105263 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Daten @IDTV
Daten @IDTV
Hoe bloot durf jij je te geven tijdens een date? Een nieuwe, niets verhullende Nederlandse datingshow zoekt singles met lef. Deze date begint namelijk waar het normaal gesproken eindigt: naakt! Bij deze eerste ontmoeting dus geen vooroordelen op basis van kleding, push-up bh’s of sieraden. De eerste indruk is puur natuur. 

Ben jij een single man of vrouw tussen de 20 en 35 jaar, die deze uitdaging aandurft en in is voor een uniek datingexperiment? Geef je dan, voor 1 oktober aanstaande, op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet daarin dat je de oproep op Puur Naturisme of de Facebookpagina van Puur Naturisme hebt gelezen, je motivatie, een recente foto, leeftijd, telefoonnummer en woonplaats.  Heb je nog vragen over deze oproep neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Spannend? Natuurlijk, maar ook een kans!

Reacties
#1 Wilfried 29-09-2016 17:14
Ik heb interesse in puur naturisme.
#2 Jan van Dijk 30-09-2016 12:04
Belangstelling sowieso, maar ik voldoe niet aan jullie leeftijdscriter ia, dus helaas. Wanneer en waar wordt het uitgezonden.
Welkom in Drachten

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde