Domaine de la Quiquier, nieuw naturistenresort in Frankrijk

1.5576923076923 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Binnenplaats La Quiquier @Internatuur
Binnenplaats La Quiquier @Internatuur
Het is de droom van menig moderne naturist. Honderden hectare ongerepte natuur in het zuiden van Frankrijk, met in het hart een landhuis dat van alle gemakken is voorzien. Domaine de la Quiquier, zoals de ontdekking van Internatuur in het departement Gard heet, is een privélandgoed in het eeuwenoude dorpje Goudargues, waar de bossen je als het ware uitnodigen voor het maken van blote wandelingen, fietstochten en andere ontdekkingen.


Het landhuis, gebouwd tussen de 15de en 18de eeuw, bestaat uit verscheidene gebouwen die in een carré om een grote binnenplaats liggen. Daar vind je bijvoorbeeld het zwembad, een jacuzzi met bad met stroomversnelling om tegenin te zwemmen en relaxzones waar je in alle rust bloot kunt genieten van de natuur en de zon.

Er zijn 5 suites, alle met wifi, kleedruimte, minibar, groot televisiescherm en airco. In het hoofdgebouw liggen La Quiquier en Les Concluses, tegenover het landhuis liggen La Suite Jardin en Le Merderis en in een derde gebouw is Le Menhir ingericht. Alle accommodaties zijn recentelijk gerenoveerd en ingericht door een internationaal bekende ontwerper.

De eigenaren zien hun domaine als een plek waar hun gasten als vip’s kunnen teruggaan naar de natuur, in een setting van clothing optional. En omdat het nu eenmaal een luxeproduct betreft, willen we je een bijzondere optie niet onthouden: na je vlucht vanuit bijvoorbeeld Amsterdam of Düsseldorf kun je op de luchthaven van Montpellier, Nîmes of Marseille natuurlijk een huurauto oppikken. Best traditioneel, want voor de transfer naar Domaine de la Quiquier kan naar wens ook een helikopter worden ingezet…

La Quiquier @Internatuur
La Quiquier @Internatuur
La Quiquier @Internatuur
La Quiquier @Internatuur
La Quiquier @Internatuur
La Quiquier @Internatuur

Reacties  
#1 Gilbert Van Reusel 08-02-2017 18:40
Dat ziet er zeer mooi uit is wel iets voor mij voor hoeveel mensen kunnen daar slapen zijn de winkels ver van daar van waneer tot waneer kun je daar gaan wat zijn de prijzen voor één week twee weken een maand of meer dan een maand kun je daar ook een auto huren en wat kost dat als je kunt en wil nog meer info op sturen naar mij zou het fijn zijn dit is alvast mijn adres Gilbert Van Reusel Naamsesteenweg 316/502 3001 Heverlee
Citeer
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde