Bloot in Fawlty Towers

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Fawlty Towers Florida
Fawlty Towers Florida
Neen, geen naakte toestanden rond John Cleese, Prunella Scales en Connie Booth in hun hotel aan de Britse zuidkust. De titel slaat namelijk niet op de gelijknamige televisieserie rond het echtpaar Basil en Sybel Fawlty en kamermeisje Polly Sherman, maar op een motel aan de Amerikaanse oostkust. De eigenaar van dit zieltogende Fawlty Towers gaat de problemen te lijf door een niche markt te betreden… die van de clothing optional vakanties.


In de accommodatie in Cocoa Beach, in de staat Florida, is het sinds begin deze maand toegestaan om zonder kleren te verpozen. Zo kun je naakt genieten van een Europees biertje aan de Tiki Bar, wandelen als Adam en Eva door de tuinen van het complex met 32 kamers of bloot baantjes trekken in het zwembad.
De eigenaar spreekt van ‘nudisme, gericht op families, zonder enige seksuele intentie’. De nieuwe doelgroep moet er onder meer voor zorgen dat de accommodatie weer zo winstgevend wordt, dat in 2013 het 25-jarig bestaan kan worden gevierd.

 

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde