Voyeur gedood bij Oekraïns naaktstrand

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Verrekijker
verrekijker
In de Oekraïne is een vermeende gluurder dood gevonden naast een naaktstrand in de regio Donetsk. De man werd gevonden met een touw om zijn nek en vijftien gaten in zijn schedel. Volgens Russische media werd naast het lichaam een verrekijker aangetroffen, waarmee hij vermoedelijk blote mensen stond te bespieden.


De politie meldt dat de  35-jarige fabrieksarbeider eerst is vermoord, en vervolgens minstens een kilometer achter een motorboot aan is gesleept. Er zijn nog geen verdachten gearresteerd maar de politie sluit niet uit dat het woedende naaktlopers waren die de man hebben omgebracht. De lokale bevolking is die mening echter niet toegedaan. "We kennen de nudisten van Donetsk. Zij zullen echt wel in staat zijn iemand te slaan als ze merken dat ze bespied worden, maar iemand vermoorden? Nee, dat gaat te ver."

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde