Nazomeren op Creuse Nature

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

blote mensen
puuropreis: ontspannen op Creuse natuur
Voor het derde jaar staat op Creuse Nature de laatste week van september in het teken van de jazz. De afgelopen twee jaar trok deze week zo’n 70 tot 80 naturisten/jazzliefhebbers, die graag eind september in Frankrijk wilden kamperen op een plek waar nog 'iets te doen' is. De jazzweek is dan ook een uniek evenement waar je, behalve ontspannen en genieten van muziek, ook geniet van heerlijke buffetten tijdens de concerten.


Op zondagavond 23 september, dinsdagavond 25 september en donderdagavond 27 september zijn er concerten door beroemde jazzbands die speciaal voor deze week naar de camping komen. Tijdens deze concerten is afwisselend een Frans, Italiaans of Grieks buffet. En ook als er geen officiële concerten zijn, wordt op de camping volop gemusiceerd. De jazzweek is van zaterdag 23 tot en met zaterdag 29 september.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde