Promotie voor naturistische accommodaties

1.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Wie een naturistische accommodatie als B&B, appartement, villa, hotel, club of camping beheert, kan die bestemming promoten op de Engelstalige website www.NaturistTravel.net. Deze joint venture tussen het naturistische magazine H&E en marketing bureau Yellow Kite richt zich exclusief op naturistische reizen en naturistische accommodaties wereldwijd. Met profielen over naturistische bestemmingen en services, aanbiedingen en artikelen over evenementen is www.NaturistTravel.net een aanvulling op de website van H&E Magazine.

Adverteerders die kiezen voor een Marketing Profiel van hun accommodatie krijgen een review over de faciliteiten en de services, ruimte voor contactgegevens, een fotogalerij en een promotiebanner. Alle links verwijzen naar de website van de adverteerder. Bovendien bestaat de mogelijkheid speciale aanbiedingen of evenementen, zoals workshops en open dagen, onder de aandacht te brengen.

De kosten voor zo’n profiel bedragen €120 (of £100) per jaar, met de mogelijkheid van verlenging. De jaarlijkse bijdrage moet worden betaald aan het begin van de contractperiode. Verdere kosten, zoals commissie, zijn er niet. Alle vragen die via het Marketing Profiel binnenkomen, gaan rechtstreeks naar de website van de adverteerder. Voor meer informatie: www.NaturistTravel.net. Contact opnemen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Puur Naturisme

Adverteren op een Nederlandse website? Dat kan op Puur Naturisme. Ook een combinatie van Puur Naturisme met NaturistTravel.net is mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Reacties  
#1 Marianne 02-07-2016 23:32
Wij proberen al twee weken contact / reactie te krijgen van de verhuurder van Casa del Sol Siempre op Lanzarote. Op telefoon en emailadres wordt niet gereageerd. Wie weet meer?
Citeer
#2 Redactie Puur Naturisme 15-07-2016 10:49
Hallo Marianne,
We hebben nog even nagevraagd, meer dan de info die je zelf hebt hebben wij ook niet. Misschien dat je via Internatuur nog een naturistische accommodatie op Lanzarote kunt boeken.
Succes in ieder geval,
Citeer
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde