Rechter spreekt Zweedse blootloper vrij

0.64705882352941 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Buurvrouw belaagt blote buurman in Zweden
Buurvrouw belaagt blote buurman in Zweden
Een overwinning voor alle mensen die graag bloot in hun eigen woning willen rondlopen. Die conclusie trekt de advocaat van een Zweedse naturist, die door enkele buurvrouwen was aangeklaagd wegens… seksueel misbruik. Deze term wordt normaliter gebruikt als er sprake is van gedwongen fysiek contact, maar de aanklaagsters voelden zich door de blote buurman zo ongemakkelijk dat ze zo ver wilden gaan. De rechter heeft de man echter in het gelijk gesteld, meldt Planet Ivy.

De zaak werd aanhangig gemaakt door een buurvrouw, die met een zekere regelmaat een glimp van de blote man zou opvangen. Ook zou hij zich soms voor het raam bevredigen. De vrouw wist enkele buren zo ver te krijgen dat ook zij bij de politie aangifte deden. Voor de rechter eisten ze allemaal een schadevergoeding voor het hen aangedane leed.

De man werd echter volledig in het gelijk gesteld. Het masturberen kon ook niet worden bewezen omdat het raam van ’s mans appartement door een heg grotendeels aan het oog van de buren wordt onttrokken. De uitspraak was voor een van de vrouwen aanleiding om haar verklaring over masturbatie in te trekken; mogelijk had de man zich volgens haar alleen even in het kruis gekrabd…

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde