Een nieuwe vloer uitzoeken in Lelystad, in je blootje

2.1923076923077 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur naturisme: winkelen in je blootje in LelystadZonder kleren winkelen, op menig naturistenterrein is het de gewoonste zaak van de wereld. Maar in een gewone speciaalzaak op een bedrijventerrein in de provincie Flevoland bloot een nieuwe vloer voor je woning of nieuwe deuren aanschaffen, die kenden we eerlijk gezegd nog niet. Voor wie deze opmerkelijke kans niet voorbij wil laten gaan, moet een afspraak maken met een ondernemer in Lelystad.

Goof van Spiegel, entrepreneur van professie én naturist, zet op verzoek de deuren van zijn bedrijf Doors & Floors open voor andere bloteriken. Zijn oproep staat sinds kort op de website van de Naturisten Federatie Nederland (NFN). ,,Het lijkt me gewoon leuk,” reageert Van Spiegel, als we hem telefonisch om tekst en uitleg vragen. ,,Neen, ik heb nog geen aanmeldingen gehad, maar de advertentie staat er ook nog maar pas op. Wat ik precies verwacht? Een paar stellen, die na het maken van een afspraak langs komen om gezellig te winkelen. In hun blootje. Als er nieuws is, dan laat ik het wel weten.”

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde