Naturistisch hotel op Mallorca

1.609375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Mallorca
Mallorca
Ook Mallorca heeft een naturistisch hotel: Aparthotel Sa Punta d s’Estanyol. Het complex ligt in het noordoosten van het eiland, vlakbij het stadje Arta. Het hotel bestaat uit 24 rijtjeshuizen van 2 verdiepingen, alle voorzien van airco. De ligging is perfect: direct aan het 1500 meter lange natuurlijke zandstrand Sa Canova, al jaren geliefd bij naaktrecreanten. Bijzonder bij dit complex is het grote zwembad met terrassen en uitzicht over de baai.

Verder heeft Aparthotel Sa Punta de s’Estanyol een kinderbad, een speeltuin en speelkamer en een langzaam in zee aflopende zandstrand, wat de bestemming ook heel geschikt maakt voor een vakantie met kinderen. De accommodatie is ook geschikt voor een korte vakantie dankzij de vele (vrijwel) dagelijkse verbindingen vanaf de meeste bekende luchthavens naar Palma de Mallorca.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde