Vijfde naaktzwemdag van NFN in Tikibad

0.63888888888889 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Naaktzwemmen in Tikibad
Naaktzwemmen in Tikibad
Exclusief voor haar leden verzorgt de Naturisten Federatie Nederland (NFN) begin volgend jaar weer een naaktzwemdag in het Tikibad van Duinrell in Wassenaar. De vijfde editie van het blote evenement is gepland op zondag 26 januari 2014. De zwemmiddag begint om 15.30 uur.

 


Kaarten voor de jubileumzwemdag kunnen binnenkort online worden gekocht bij de NFN. De naturisten die de laatste zondag naar Wassenaar gaan, kunnen pret beleven in het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux. In totaal ligt er een kilometer aan glijbanen, waaronder de fascinerende attractie Cycloon.
 

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde