Naturistenpaviljoen Frankrijk op Vakantiebeurs

0.86842105263158 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

b_250_166_16777215_00_images_stories_naturisme_frankrijknaturisme_lajenny_lajennystrand.jpgVoor het eerst dit jaar is Frankrijk met een naturistenpaviljoen vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Tegenwoordig biedt het naturisme meer dan alleen het vrije gevoel van de natuur. In de afgelopen jaren hebben zich niet alleen spa-, thalasso- en golf-activiteiten ontwikkeld, maar ook diverse creatieve workshops. Een groot aantal Franse naturistencampings en vakantieparken laat je graag kennismaken met deze vorm van vakantie vieren.

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

De Provençaalse sfeer proeven? Dat kan dit jaar bij de verschillende Provençaalse vertegenwoordigers op het Frankrijkpaviljoen. Bezoek de vele campings uit deze mooie omgeving of waan je even in Franse sferen met de producten van Esprit Provençal.

Maar er is meer...

Een uitstapje in de natuur in de Vogezen of lekker uitwaaien aan de kust in La Baule? Ook voor stadsliefhebbers biedt Frankrijk de bezoeker genoeg; de bruisende en kunstzinnige stad Nantes is zeker een bezoekje waard.
De regio Occitanië in het zuiden van Frankrijk met onder meer de stad Toulouse en de indrukwekkende Pyreneeën biedt voor ieder wat wils; van cultuur, natuur tot heerlijke gastronomie! Alvast proeven van Franse wijn kan tijdens de wijnproeverij op het Frankrijkpaviljoen.

Meer over naturisme

Lees meer over naturisme en naturistische vakanties in Frankrijk!
De vakantiebeurs wordt gehouden van 11 tot en met 15 januari! Koop je entreekaarten met korting op Puur op reis!

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde