Leraar geschorst om blootkiekje

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Strand
strand
Robert Glew, leraar op de Appleton High School in Bridgewater, Groot-Brittannië zit thuis. Volgens de thisischeshire.co is hij door het schoolbestuur geschorst omdat hij met een blootfoto te zien is op de homepage van een naturistische website. Op de foto rent de onderwijzer bloot over het strand, samen met andere leden van British Naturism.
Het overkoepelend orgaan van schoolbesturen, het Warrington Borough Council, gaat zich nu beraden over het naakte kiekje van het hoofd moderne talen.  Zowel de naturistenorganisatie als de onderzoekscommissie wil hangende het onderzoek, geen mededelingen doen over de schorsing.

VInd jij een foto van iemand die in een groep naakt over het strand rent, reden voor schorsing?

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde