Princess Garden Resort dicht

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Princess Garden Resort
Princess Garden Resort
Het Princess Garden Resort in Spanje heeft voorlopig de deuren gesloten. De accommodatie voor naturistische vakanties in L’Alfàs del Pi in de provincie Alicante zit door nog onbekende oorzaak zonder elektriciteit en stromend water. Binnen- en buitenlandse gasten zijn te verstaan gegeven het complex te verlaten. Zowel Nederlandse als buitenlandse touroperators nemen geen nieuwe boekingen voor Princess Garden meer aan.

Het complex met 28 bungalowkamers, studio’s en suites ging in het voorjaar van 2011 open voor vakantiegangers die het naturisme omarmen. Princess Garden Resort was een initiatief van de Nederlander George van Wijk, die het geheel pachtte van de eigenaar, een Spaanse mediatycoon. De pachter verblijft momenteel op Gran Canaria, maar naar verluidt is hij vanaf woensdag 6 juni weer ter plekke om te proberen de ernstige problemen rond Princess Garden Resort te verhelpen.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde