Singlereizen voor naturisten

1.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Reizen voor alleengaande naturisten naar Vritomartis
Reizen voor alleengaande naturisten naar Vritomartis
Naturisten die in hun eentje de wereld willen ontdekken, hebben het vaak niet gemakkelijk. Vooral alleenreizende mannen moeten er soms alles aan doen om op een camping of andere accommodatie te worden toegelaten, zelfs als ze een lidmaatschapskaart van hun nationale naturistenfederatie of –bond kunnen tonen. Reisorganisatie Internatuur komt alleengaande vakantiegangers tegemoet met twee speciale reizen voor singles, naar naturistenhotel Vritomartis op Kreta.


Belangstellenden voor deze eerste Natunion Single Naturistenreizen naar de accommodatie in Chora Sfakion kunnen in 2013 kiezen uit twee speciale weken. De eerste week (24-31 mei) staat in het teken van gezamenlijke activiteiten, zoals een wandeling door de Samariakloof, een eilandtour naar onder meer Frangokastello en Agia Galini en een excursie per boot, met aansluitend een kustwandeling naar Sweetwaterbeach.
De tweede week (31 mei – 7 juni) is vooral bedoeld voor mensen die willen relaxen of aan hun gezondheid willen werken. Zo is er elke ochtend voor het ontbijt de mogelijkheid om basis yoga- en ontspanningsoefeningen te doen. Verder kent ook dit programma een aantal excursies, waaronder een wandeling naar de Imbroskloof en een wijnproeverij. Deelnemers aan beide reizen verblijven in single rooms met uitzicht op het berglandschap van Kreta.
 

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde