Bloot in het Tikibad

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Tikibad
puuropreis: tikibad
Voor de vierde keer op rij kan er weer bloot worden gespetterd in het Tikibad. Op 13 januari 2013 is het tropisch glijbanenparadijs exclusief geopend voor NFN-leden. Om bij aankomst een lange rij bij de entree te voorkomen is er een maximum aan het aantal mensen dat tegelijkertijd het bad in kan en worden kaarten verkocht met verschillende aankomsttijden.

Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux met in totaal maar liefst meer dan een kilometer glijbaanplezier. Voor de kleintjes heeft het Tikibad tal van waterattracties en speeltoestellen.

Tickets
Tickets voor deze gezellige middag kosten € 11,50 per persoon. Kinderen tot drie jaar krijgen gratis toegang.
Meer informatie over de kaartverkoop voor deze blote zwemdag op de site van de NFN.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde